WhatsApp İletişim
 0850 888 00 38

MÜŞTERİ GİRİŞİ

TELEFON İLE DESTEK

0850 888 00 38
Telefon ile destek almak için lütfen arayın !

Pravan Blogların Seoya Etkisi

 23 Ağustos 2017 - İnternet
Paravan blog, sitenizin kategorisi, konusu ile ilgili paylaşımların bulunduğu sitelerdir.
Benzer konular bulunması kategorisinin aynı olması sonucunda oraya doğal yollardan backlink almanız, kelime bazlı link verebilmenizin kolaylaşmasıdır.

İçerik kısımlarının belirli bir zaman içerisinde girilmesinden sonra ise, paravan bloglara ufak backlink çalışmaları ile backlink temellerinin oluşturulması gerekmektedir. Google backlink alan sitelerin, aldığı backlinkin kalitesini ölçmek için, o siteninde backlink yapısına bakmaktadır. Buda paravan bloglarımızında mutlaka farklı çeşitliliklerde backlinklerinin olması gerektiğini göstermektedir.

Google’da zaman geçtikçe içerik, index sayısı ve backlink olarak oturan paravan bloglardan, web sayfanıza backlink alırken anasayfadan almak yerine özgün makaleler yazarak, makale tanıtımları şeklinde backlinkler almanızda yarar var. Bu sayede çok daha doğal bir izlenim kazanabilir ve seo trustrank değerinize doğrudan etki sağlamış olursunuz.

Webmaster Forum


Birçok webmaster, bu tür forumları genellikle ticaret amacıyla kullanıyor. Elinde olan bir site veya ürünü satmak için veya tam tersine ihtiyacı olan bir web ürününü satın almak için bu tür forumlara üye oluyor.

Bu tür forumlar, genellikle ücretsiz alım yaparlar ancak her isteyen kişi üye olamaz. Üye olmak için iki seçeneğiniz vardır. Ya davetiye kodu için, bilgilerinizi içeren bir mail göndereceksiniz ya da forumda üye olan bir arkadaşınızdan davetiye kodu isteyeceksiniz. Ancak unutmamalısınız ki, forum moderatörleri ticaretlerde güvenliği sağlamak için her başvuruyu kabul etmiyor.

Blogspot


Blogspot veya Blogger, Google’ın 2003 Yılında satın almış olduğu internet kullanıcılarına kendi bloglarını açmalarına yardımcı olan bir servistir. Esasen ilk olarak Pyra Labs tarafından geliştirilen Blogger sistemi 1999 yılında internet kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur. Kısa süre sonra Google’ın dikkatini çekmeyi başaran bu servis Pyra Labs’dan satın alınmış ve Google markasının bir ürünü olarak bu güne kadar internet kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmiştir.
  • Pin It
BANKA HESAP NUMARAMIZ
medyator
Alıcının Adı : FORS BİLİŞİM YAZILIM DONANIM OTOMASYON VE ARGE HİZ.SAN.TİC.LTD. ŞTİ.
Hesap No : 6297267
Şube Kodu : 421 - KAYSERİ
IBAN : TR24 0006 2000 4210 0006 2972 67
YUKARI

PROJENİZ İÇİN TEKLİF ALIN !

ŞİFRE HATIRLATMA