WhatsApp İletişim
 0850 888 00 38

MÜŞTERİ GİRİŞİ

TELEFON İLE DESTEK

0850 888 00 38
Telefon ile destek almak için lütfen arayın !

Tor Project

 04 Mart 2014 - Teknoloji
WhatsApp gibi mobil mesaj servislerini kullanırken endişe duyuyorsanız, piyasaya yeni çıkan ve kendinden oldukça emin bu yeni araçla tanışabilirsiniz.İnternette iz bırakmadan dolaşmanızı sağlayan Tor Project , sizlere anında mesajlaşma aracı sunuyor üstelik kendi internet tarayıcınız ile uyumlu bir halde geliyor.

Tor Project , oldukça iddaalı ve iletişim araçları içerisinde en güvenilir olmayı hedefliyor. Projenin yol haritası ise, tamamiyle açık kaynak kodlu sohbet sistemi, instantbir üzerinden ilerliyor ve istemci, verileri Tor'un birçok güvenlik katmanından geçirerek gönderiyor. Bu sayede internette herhangi bir iz bırakmıyorsunuz ve geçmişe dönük sizinle alakalı herhangi bir bilgi telefonunuzda yer almıyor. Sistemin deneme sürümü Mart ayının son dönemlerine doğru yayınlanması tahmin ediliyor.

Edward Snowden, yapmış olduğu çalışmalar ile birlikte Prism ismindeki izleme programı ile NSA'nın bir bağlantısı olduğunu ortaya çıkartması ile birlikte kullanıcılar, kendilerine daha güvenli bir iletişim aracı aramaya başladı. Bu ihtiyacın artması ile birlikte Tor Project , kullanıcılara tamamen güvenli bir şekilde sohbetlerini gerçekleştirebileceği bir araç sunmayı amaçlıyor.
  • Pin It
BANKA HESAP NUMARAMIZ
medyator
Alıcının Adı : FORS BİLİŞİM YAZILIM DONANIM OTOMASYON VE ARGE HİZ.SAN.TİC.LTD. ŞTİ.
Hesap No : 6297267
Şube Kodu : 421 - KAYSERİ
IBAN : TR24 0006 2000 4210 0006 2972 67
YUKARI

PROJENİZ İÇİN TEKLİF ALIN !

ŞİFRE HATIRLATMA