WhatsApp İletişim
 0850 888 00 38

MÜŞTERİ GİRİŞİ

TELEFON İLE DESTEK

0850 888 00 38
Telefon ile destek almak için lütfen arayın !

Mobil Web Sitesi Tasarımı

 05 Şubat 2014 - Web Tasarımı
Teknolojinin hızla gelişmesi beraberinde internet kullanımını da ciddi oranda artırmıştır. Gelişen teknolojik cihazlar günlük yaşantınızda internet ortamında ulaşmanız gereken tüm işlemleri tek bir cihazda yapmanızı mümkün kılmaktadır. Bunların en önemli örnekleri tabletler ve akıllı telefonlar.İnsanlar yoğun iş temposunda işlemlerini en hızlı ve en pratik şekilde çözmek için bu cihazları aktif bir şekilde kullanmaktadırlar. İhtiyaçları doğrultusunda ya da bilgi almak amaçlı mobil internet sayfalarını görüntülemektedirler. Mobil web sitesi tasarımı işte tam da bu anda öenmlidir. Çünkü internet sayfalarının halen çok büyük bir kısmı mobil uyumlu web sitesi değildir.

mobil web tasarım

Mobil web sitesi tasarımı aynı zamanda istenirse masaüstü tasarımdan farklı da tasarlanabilmektedir. Bu firmaların amacı tamamen mobil cihaz kullanıcılarına kolaylık sağlamak, hızlı ve pratik bir şekilde mobil web sitelerinden faydalanmalarını amaçlamaktır. Mobil web siteleri masaüstü sürümlerine nazaran düz html yapısı ile hazırlandığından hem daha hızlı açılmakta hem de kullanıcının ihtiyacı olan önemli bilgilere ait kısayolları içererek kullanıcıya kolaylıklar sağlamaktadır.

Mobil web sitesi tasarımı yapan firmaların bu konuda uzman olmaları, görsel anlamda da kullanıcıyı tatmin eden tasarımlar yapıyor olması çok önemlidir. Medyatör firması olarak mobil web sitelerinde kullanıcı dostu arayüzler tasarlayarak mobil uyumlu web sitesi tasarımı yapmaktayız. Mobil web sitesi referanslarımızı inceleyebilirsiniz.

  • Pin It
BANKA HESAP NUMARAMIZ
medyator
Alıcının Adı : FORS BİLİŞİM YAZILIM DONANIM OTOMASYON VE ARGE HİZ.SAN.TİC.LTD. ŞTİ.
Hesap No : 6297267
Şube Kodu : 421 - KAYSERİ
IBAN : TR24 0006 2000 4210 0006 2972 67
YUKARI

PROJENİZ İÇİN TEKLİF ALIN !

ŞİFRE HATIRLATMA